5 důvodů, proč Vám zelené potraviny GW podporují zdraví Vašich dětí

Aktualizace: 10. dub 2020

  1. Jedná se o přírodní antibiotikum. Mají prokázané protizánětlivé, prebiotické, antioxidační, antibakteriální, antialergické, detoxikační účinky.

  2. Mají obrovský vliv na posílení imunitního systému. Snižují počty onemocnění, urychlují dobu léčby a rekonvalescenci. Dochází ke zlepšení alergií u dětí, nebo dokonce k úplnému vyléčení.

  3. Cenný zdroj živin, které jsou nezbytné pro správný růst a vývoj dítěte (vitamíny, minerály, vláknina, chlorofyl, aminokyseliny…).

  4. Snižují u dětí chutě na sladké potraviny – mají totiž prebiotické účinky. Mění složení střevní mikroflóry, což má vliv na vnímání chutí. Tím, že stabilizují hladinu krevního cukru, jsou úžasnými pomocníky v boji proti cukrovce.

  5. Jedná se o funkční potraviny, které ulehčují dětskému organismu při vystavení každodenní zátěži – stres, nemoci, znečištěné prostředí, nevhodné stravování a jiné faktory.

Zdroj: Katalog Green Ways, Sborník odborných studií





23 zobrazení0 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Mgr. Pavlína Podloučková
605 300 835
  • Facebook
  • Instagram sociální Icon